12.2 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Flyplassansatt klemt ihjel mellom bagasjekjøretøy og passasjerfly

En bakkeansatt ved flyplassen Hartsfield-Jackson International i USA ble klemt til døde under arbeide med å laste inn bagasje i et fly fra United Airlines fredag i forrige uke.

Mannen skal ha klart å aktivere et lastebånd på en kjøretøy for å håndtere bagasje, som igjen løftet seg opp mot flykroppen og mannen kom dermed i klem mellom bagasjebeltet og flykroppen.

Arbeidskolleger skal ha løp til for å redde situasjonen, men den uheldige bakkeansatte døde underveis i en ambulanse etter hendelsen. United Airlines har gitt uttrykk for at selskapet beklager hendelsen og kondolerer til familien.

 US Occupational Safety and Health Administration har satt i gang undersøkelse av hendelsen, men trolig er det ikke brutt noen regler, og ingen må stå til ansvar for dødsfallet melder Fox News.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer