9.8 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Hawaiian Airlines A321neo måtte nødlande etter at røyk fylte kabinen

Pilotene ombord i et Airbus A321neo fra flyselskapet Hawaiian Airlines måtte foreta en kontrollert nødlanding på Daniel K. Inouye International Airport på Honolulu på Hawaii.

Flyet med 184 personer ombord var på vei fra Oakland til Honolulu da kabinen ble fylt med røyk. Pilotene ba om å få prioritet for å lande på flyplassen på Honolulu. Syv personer måtte fraktes til sykehuset etter å ha inhalert røyken som fylte kabinen.

Det skal være i flyets bagasjerom at røyken først dannet seg, og pilotene fikk melding i cockpiten om at røykdetektorer hadde blitt utløst. Det er ikke kjent hva som er årsaken til røyken.

Flyet ble levert nytt til selskapet i februar i år.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer