11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Jet Airways

Leasingselskap sier nei til indisk flyselskap – Henter hjem fly

Flere av leasingselskapene som leier ut fly til det indiske flyselskapet har sagt nei til en ny plan selskapet har lagt frem for å få inn kapital gjennom et større lån.

Flyselskapet har slitt med dårlig økonomi og har ikke betalt lønninger til sine ansatte eller leie for flyene i flåten de siste månedene. Et mulig større lån fra en av bankene i India skal nå gjøre det mulig for selskapet å kunne komme litt mer i balanse.

Men så langt er over en tredjedel av flåten på 119 fly satt på bakken, flesteparten av flyene er satt på bakken av leasingselskapene. Flere av disse sier nå nei til å gi Jet Airways mer tillit og har allerede sendt melding til det indiske luftfartstilsynet om å avregistrere flyene fra det indiske luftfartsregisteret.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer