11.5 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Wikipedia

Lufthansa har lagt inn bud – Condor kan igjen havne hos selskapet

Det tyske selskapet Lufthansa har lagt inn et ikke bindene bud på kjøp av flyselskapet Condor, fra Thomas Cook-gruppen.

Dermed kan Condor havne tilbake i hendene på Lufthansa 16 år etter at Thomas Cook kjøpte opp selskapet fra nettopp Lufthansa.

Thomas Cook er i dyp økonomisk trøbbel og har valgt å forsøke å selge ut alle flyselskapene inkludert Thomas Cook Scandinavia. Lufthansa har ikke utelukket at det kan velge å legge inn bud på samtlige selskap som i dag flyr under Thomas Cook, men har liten tro på at europeiske konkurransemyndigheter vil godkjenne en slik avtale.

Thomas Cook la ut sine flyselskap for salg i februar i år, og har hatt 7. mai som en deadline for bud på selskapene.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer