Hangar.no
Foto: Aeronexus

Manchester City-fly fikk flyforbud til Kina

Fotballklubben Manchester City skulle etter planen ha reist fra Manchester til Kina lørdag. Det ble det ikke noe av, flyet og flyselskapet som var leid inn fikk flyforbud av kinesiske myndigheter.

I følge The Standard hadde klubben leid inn det amerikanske selskapet Aeronexus som skulle fly laget til Shanghai lørdag. Det skal ha oppstått kaos på flyplassen i Manchester under innsjekking da ryktene begynte å gå om at flyet ikke kunne ta av.

Fotballklubben la lørdag ut en melding i sosiale medier om at flyet var forsinket på grunn av administrative utfordringer som var utenfor klubbens kontroll.

Klubben skal delta på Premier League Asia Trophy og skal spille mot West Ham på onsdag. Etter planen skal laget komme seg med fly i dag søndag melder avisen.

Hva som er årsaken til at det innleide flyet ikke fikk lande i Kina er ikke kjent.

Andre nyheter

Ser du hva som mangler i denne bagasjetraktoren? Tester automatiske slike…

Hans Olav Nyborg

Richard Branson trekker seg fra salg av Virgin Atlatic-aksjer til Air France/KLM

Hans Olav Nyborg

Hong Kong Airlines har frist til lørdag med å skaffe kapital

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer