Hangar.no
Foto: Gatwick Airport

Norwegian fikk bot for ulovlig frakt av hunder til Gatwick-flyplass

Flyselskapet Norwegian har blitt ilagt bøter av Worthing Magistrates Court i Storbritannia. Årsaken er at selskapet ved fire tilfeller i første halvår av 209 å ha fraktet hunder med flyene inn til Gatwick-flyplass ved London, uten at hundene hadde vaksiner og papirer i orden.

West Sussex Trading Standards skal tidligere ha gitt flyselskapet en advarsel mot å transportere dyr hvor ikke alle papirer eller vaksiner er i orden skriver WSCountyTimes.

Bøtene Norwegian må betale er på 4200 britiske pund i tillegg til saksomkostninger.

Andre nyheter

Tyskland teller på knappene – Vil stanse alle internasjonale flyvninger

Redaksjonen

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer