Hangar.no
internasjonalt

Norwegian fikk bot for ulovlig frakt av hunder til Gatwick-flyplass

Foto: Gatwick Airport

Flyselskapet Norwegian har blitt ilagt bøter av Worthing Magistrates Court i Storbritannia. Årsaken er at selskapet ved fire tilfeller i første halvår av 209 å ha fraktet hunder med flyene inn til Gatwick-flyplass ved London, uten at hundene hadde vaksiner og papirer i orden.

West Sussex Trading Standards skal tidligere ha gitt flyselskapet en advarsel mot å transportere dyr hvor ikke alle papirer eller vaksiner er i orden skriver WSCountyTimes.

Bøtene Norwegian må betale er på 4200 britiske pund i tillegg til saksomkostninger.

Andre nyheter

Ber om minst 200 millioner euro for å overleve koronakrisen

Hans Olav Nyborg

Alitalia blir krympet som selskap – Skal kun ha 25 fly i flåten og maks 3000 ansatte

Hans Olav Nyborg

Wizz Air tvinges trolig til å sette flyene på bakken

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer