Norwegian sliter med høye avgifter på flyplass i Argentina

Norwegians vekst fra Ministro Pistarini internasjonale flyplass i Buenos Aires koster i avgifter, noe som gjør at satsingen på ruter til Europa og USA ikke er kommet like lagt som håpet.

Det er direktør for Norwegian Air Argentina, Ole Christian Melhus som i et intervju med avisen Reportur forteller at avgiftene på flyplassen er unormale høye. I Melhus og Norwegians øyne er flyplassen i Buenos Aires nesten like dyr som å operere fra de store flyplassen ved New York.

Norwegian startet sine operasjoner i Argentina i oktober 2018, fortsatt er det langt igjen til tallene kan vise til en suksess. Flere av Norwegian konkurrenter har kastet seg på bølgen og lansert lave prise i direkte konkurranse med Norwegian Air Argentina.

I følge Melhus er det kun snakk om korte perioder konkurrenten klarer å holde et så lavt prisnivå.

Selv om regnskapstallene er røde og ikke går den veien selskapet håper, sier Melhus at han har stor tro på at dette skal endre seg de neste månedene.

Flyselskapet har nå 200 ansatte i Argentina og håpet er å få på plass flere piloter i tillegg til å få startet ruter til Europa og USA.

ANNONSE
Forrige artikkelEndrer flypassasjeravgiften fra 1. april
Neste artikkelSå snur Air Belgium igjen – Legger planene om Hong Kong-rute på is