Hangar.no

Norwegian sliter med høye avgifter på flyplass i Argentina

Norwegians vekst fra Ministro Pistarini internasjonale flyplass i Buenos Aires koster i avgifter, noe som gjør at satsingen på ruter til Europa og USA ikke er kommet like lagt som håpet.

Det er direktør for Norwegian Air Argentina, Ole Christian Melhus som i et intervju med avisen Reportur forteller at avgiftene på flyplassen er unormale høye. I Melhus og Norwegians øyne er flyplassen i Buenos Aires nesten like dyr som å operere fra de store flyplassen ved New York.

Norwegian startet sine operasjoner i Argentina i oktober 2018, fortsatt er det langt igjen til tallene kan vise til en suksess. Flere av Norwegian konkurrenter har kastet seg på bølgen og lansert lave prise i direkte konkurranse med Norwegian Air Argentina.

I følge Melhus er det kun snakk om korte perioder konkurrenten klarer å holde et så lavt prisnivå.

Selv om regnskapstallene er røde og ikke går den veien selskapet håper, sier Melhus at han har stor tro på at dette skal endre seg de neste månedene.

Flyselskapet har nå 200 ansatte i Argentina og håpet er å få på plass flere piloter i tillegg til å få startet ruter til Europa og USA.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer