8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: FAA

Presset på FAA om å sette MAX-fly i USA på bakken øker

Presset på det amerikanske luftfartstilsynet øker time for time. Nå har flere senatorer, blant annet Mitt Romney bedt Federal Aviation Administration – FAA om å sette alle 737 MAX 8 på bakken.

Dersom FAA kommer med et pålegg som gjør at alle amerikanske operatører må sette flyene på bakken, betyr det også at det blir etterfulgt av alle land i Europa.

Totalt er det fem senatorer som nå ber FAA om å straks få flyene ned på bakken. Presset øker dermed time for time for det amerikanske FAA.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer