-2.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no

Prototype havnet i snøen etter bremsetest på rullebane i Russland

Den ene prototypen og testflyet for den nye russiske flytypen MC-21-300 havnet utenfor rullebanen på Zhukovsky flyplassen ved Moskva mandag denne uken.

Det skal ha vært under en test av bremsene på flyet, med en avbrutt avgang, at pilotene skal ha sklidd utenfor rullebanen. Flytypen er under utvikling og testing av Yakovlev Design Bureau, del av Irkut-selskapet.

Ingen av de som var ombord skal ha kommet til skade, og det skal heller ikke ha oppstått store skadene på selve flyet. Hendelsen etterforskes nå av russiske myndigheter.

Andre saker

Sør-Sudan: 10 omkom i flyulykke

Redaksjonen

NTSB: Mye tyder på metalltretthet i PW4000-motor som havarerte

Redaksjonen

Skal demontere TWA 800 etter nesten 25 år

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer