12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Rumensk flyselskap pålagt å kutte ruter – Flyr nesten tomme fly

Det rumenske flyselskapet Tarom er blitt pålagt av myndighetene i Romania å kutte seks av sine ruter. Årsaken er at hver avgang har mellom 10 og 20 passasjerer som flys med Boeing 737 eller Airbus-fly.

Det er ruter fra Romania og Frankrike, Tyskland og Moldova som nå må kuttes.

Selskapet har nylig fått ny direktør etter at forgjengeren ble byttet ut som følger av dårlige resultater. Den nye direktøren skylder på sin forgjenger og sier de seks rutene som var nye i juli 2018 ble startet uten at det ble gjort noen kalkulering rundt behov og etterspørsel i markedet rundt disse rutene.

I følge Business Review skal rutene så raskt som mulig kuttes ut.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer