3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no

SAS-leverandør skifter navn på flyselskapet

Flyselskapet Regional Jet som i dag flyr blant annet for SAS, har valgt å skifte navn. ACMI-selskapet som leier seg ut for å fly for andre aktører, skal heretter gå under navnet Xfly.

På papiret skal selskapet fortsatt bruke Regional Jet, men på flyene og forretningssiden blir navnet nå Xfly.

Selskapet som har sin hovedbase i Estland flyr i dag på oppdrag for både SAS og for det polske selskapet LOT. Regional Jeg ble etablert i 2015 og har en flåte med blant annet CRJ-fly. De neste seks månedene skal selskapet få levert syv Embraer E190/195 som skal leases inn i flåten.

Selv om selskapet har fått seg et nytt navn vil dette ikke bli å se på noen fly. Selskapet flyr med fargene til selskapet de opererer for.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer