9.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter

Seks passasjerer skadet da flytrapp kollapset

Seks flypassasjerer ble skadet da en flytrapp kollapset under ombordstigning til et fly på flyplassen ved Barnaul i Russland denne uken.

Passasjerene skulle ombord i et Airbus A320 fra selskapet Ural Airlines da ulykken skjedde.

Det var en del av den øverste plattingen på flytrappen som knakk av. Seks personer falt rundt fire meter rett ned i bakken.

I følge Russia Today var det minus 15 grader på flyplassen.

Tre av passasjerene måtte til sykehus med brukne bein. Flyselskapet sier i en kommentar til RT at de ikke vil kompensere de skadde ettersom det er flyplassen som operer og eier trappen som knakk.

Flyet forlot flyplassen tre timer forsinkelse.

Andre nyheter

Fokker 50 havarerte i Mogadishu

Hans Olav Nyborg

Passasjer ga beskjed om at motordeksel falt av – Pilotene fortsatte flyturen

Hans Olav Nyborg

Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer