14.1 C
Oslo
05/07/20
Hangar.no

Swissport nær å si opp halvparten av sine 8500 ansatte i Storbritannia

Bakkeselskapet Swissport må på nytt gjøre store kutt i antallet ansatte. Det er nå halvparten av de 8500 ansatte i Storbritannia som står i fare for å miste jobben sin. På britiske flyplasser er det 4500 som trolig får beskjed at de ikke lengre har noen jobb.

På verdensbasis frykter direktør Jason Holt at så mange som 20.000 ansatte må gå fra sine jobber.

I et intervju med den britiske avisen Daily Mail sier direktøren at selskapet har vært gjennom vulkanaske-stans, terrorangrepene i USA og finanskrisen for ti år siden, men ikke noe kan måle seg med situasjonen som er nå under og etter koronaviruset.

Selskapet oppfordrer britiske myndigheter til å komme med en økonomisk redningspakke for luftfartsbransjen som også dekker bakkeselskapene og sørger for at det ikke blir blodbad i antall ansatte som må gå. Myndigheten har så langt ikke svart på den etterspurte støtten.

Andre nyheter

Singapore Airlines setter to A380 og to 787 på langtidslagring

Hans Olav Nyborg

El-Al i Israel satt på bakken – Alle fly beordret tilbake til hjemlandet

Hans Olav Nyborg

PIA: 150 piloter sparket – hadde falske lisenser for å fly

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer