-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no

15 dager nytt Airbus fly landet så hardt at nesehjulet brakk

Et Airbus A321neo fly fra selskapet Viejet traff rullebane i Buon Ma Thuot i Vietnam så hardt at nesehjulet brakk rett av.

VN-A653 ble levert til flyselskapet så sent som 11. november i år fra Airbus i Hamburg. Flyet ble benyttet på rute mellom Ho Chi Minh City og Buon Ma Thuot da den harde landingen skjedde.

Ingen av de 207 ombord kom til skade, men flyet blir ute av trafikk i en periode melder Zing News i Vietnam. Seks personer ble kjørt til sykehus for en ekstra sjekk.

Airbus-flyet ble evakuert delvis ved hjelp av nødsklier og trapper som ble kjørt frem til flyet. I en video på youtube er det klart at det var delvis panikk ombord med mye skrik og høye stemmer i kabinen

 

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer