13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Air France/KLM vil kjøpe 49 prosent av Malaysia Airlines

Det franske og nederlandske flyselskapet Air France/KLM har lagt inn en interesse i å kjøpe seg inn i flyselskapet Malaysia Airlines. For at en handel skal kunne gjennomføres stiller selskapet krav om 49 prosent av eierskapet.

Det kommer i kontrast til en av de andre budgivere på selskapet, Japan Air Lines som har tilbudt seg å kjøpe 25 prosent av Malaysia Airlines.

Ved siden av disse to er også AirAsia-gruppen og Malindo Air fra Lion Air-gruppen med i kampen om å få en bit av Malaysian Airlines.

I følge EconomicTimes i India skal myndighetene i Malaysia snart ta en avgjørelse rundt hvem som blir med som strategisk partner videre for å redde flyselskapet fra de dårlige tidene som er nå. Det er spesielt de to hendelsene hvor ett Boeing 777 er blitt helt borte, og ett annet ble skutt ned over Ukraina som prsger selskapet sterkt fortsatt.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer