Hangar.no

Amerikansk flyselskap utsetter lansering av Europa-ruter – Skulle samarbeide med Norwegian

Det amerikanske flyselskapet JetBlue skulle etter planen ha startet opp med europeiske ruter neste år. Med introduksjonen av Airbus A321XLR skulle selskapet fly i første omgang fra New Yorks JF-flyplass og Boston til London.

Nå varsler selskapet at koronaviruset og pandemien gjør at planene må utsettes. JetBlue sier til amerikanske medier at selskapet først og fremst må konsentrere seg om å komme tilbake til 2019-nivået etter krisen i luftfarten, før transatlantiske ruter blir aktuelle.

Ruten til London og andre europeiske byer skulle være selskapets gjennombrudd i å utvide seg fra å fly kun innenriks i USA, til også å satse på internasjonale ruter til Europa.

Selskapet har også inngått en samarbeidsavtale med Norwegian, hvor selskapets passasjerer skulle kunne fly videre rundt i Europa på ett av Norwegians fly.

Nå velger Norwegian å satse på Norden som marked, og trolig dumpe sin satsing i Storbritannia, dermed blir avtalen med JetBlue trolig også sendt ut i det blå.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer