-7 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Twitter

Antonov 12 landet uten landingshjul ute i Russland – Ingen ombord skadd

Ingen av de 11 passasjerene eller seks besetningsmedlemmene ombord i et Antonov 12 ble skadet da flyet landet uten at landingshjulene var ute. Uhellet skjedde på flyplassen ved Jekaterinburg, som er Russlands fjerde største by, og er det administrative senteret i Sverdlovsk oblast.

Flyet som ble bygget i 1968 tilhører det russiske luftforsvaret. Flyet ankom fra Chelyabinsk, pilotene skal ikke ha indikert at noe var galt med flyet før landingen.

Brann- og redningsmannskaper var raskt på plass ved flyet etter at det stanset opp på rullebanen. Dette er den andre landingen uten av landingshjulene er ute med et Antonov-fly på to døgn.

Andre nyheter

WestJet 737 MAX fikk tekniske problemer

Redaksjonen

Mistenker feil på autothrottle-systemet etter at 737 styrtet i Indonesia

Redaksjonen

West Atlantic 737 fikk skader etter hard landing

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer