12.4 C
Oslo
01/10/20
Hangar.no
Foto: Austrian

Austrian Airlines forlenger perioden med fly på bakken

Flyselskapet Austrian Airlines velger å forlenge perioden flyene i flåten står på bakken. Opprinnelig plan var at flyene skulle stå på bakken til 28. mars, men nå er dette utvidet til å gjelde frem til 19. april.

Selskapet har kun 10 prosent av de ansatte som er aktive i jobb for selskapet nå.

Det er kun to fly som er aktive og flyr for selskapet, det er to Boeing 777 som er leid inn av myndighetene i Østerrike for å hente hjem strandede borgere som sitter fast i andre land, men som ønsker å komme hjem. melder Aviation Tribune.

Andre nyheter

KLM i havn med avtale om kutt i antall kabinansatte – Ikke i havn med pilotene

Hans Olav Nyborg

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer