Hangar.no

Austrian tar opp kampen med FlyNiki

Austrian Airlines skal sette inn større krefter på å utkonkurrere FlyNiki på utvalgte ruter hvor selskapet mener de er bedre på de fleste plan.

Austrian vil først og fremst starte en priskrig på ruter mellom Wien og Bucuresti, Romania, Sofia og Barcelona.

FlyNiki er veldig aktiv i dag på Austrians nettverk, og eieren Air Berlin har satt sitt mål å være billigst på rutene til konkurrenten.

For Austrian er det ikke bare en kamp om kundene på ruter med stor konkurranse, men også for å overleve.

Lufthansa som eier Austrian Airlines har avvist å gå inn med mer kapital i det økonomisk kriserammede selskapet, og har i stedet bedt om en innsparing på 1,5 millioner euro i interne kostnader.

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer