Foto: Steffen Sundt

Det har snart gått et år siden Widerøe åpnet den nye direkteruten til Liverpool fra Bergen, og den har vist seg å være godt tatt imot blant de reisende. Den 10. november i år legger selskapet til en ekstra avgang mellom byene, samtidig som de håper at dette blir et kjærkomment tilskudd for fotballsupportere, da den er lagt til søndag. Dermed passer rutetidene bedre med helgekampene i sesongen. Dette kommer frem av en pressemelding.

Widerøe benytter sine Dash 8 Q-400-maskiner på ruten, og nå øker altså antall avganger fra to til tre ganger i uken med en ekstra avgang på søndag. Flytiden til Liverpool er omtrent en time. Under er rutetidene oppsummert:

  • Mandag, Fredag
    • Bergen – Liverpool, 10:15
    • Liverpool – Bergen, 12:15
  • Søndag
    • Bergen – Liverpool, 07:00
    • Liverpool – Bergen, 08:25

Økonomidirektør i Widerøe, John Arntsen er fornøyd med utviklingen for flyruta:

“Det er gledelig at vi et år etter at jeg var med og åpnet ruten mellom Liverpool og Bergen nå annonserer at vi øker tilbudet, men som kjent Liverpoolsupporter er jeg blitt spurt om jeg legger andre kriterier til grunn i forhold til denne ruten enn andre ruter. Selv om jeg forstår spørsmålet så er svaret på det er nei – vi øker tilbudet på Liverpool fordi vi har stor tro på ruten mellom Bergen og Liverpool. Dette gjelder både for reisende fra Norge til Liverpool, men også troen på at «Merceysiders» i større grad skal oppdage Bergen og Norge som reisedestinasjon.”

ANNONSE
Forrige artikkelRed Arrows fløy formasjon med BOAC-flyet til British Airways
Neste artikkelUnited Airlines etterlyser klarhet fra Boeing rundt NMA-flyet (797)