-0.6 C
Oslo
04/03/21
Hangar.no
Foto: Twitter/ Lily Blue Moon

Bagasjekaos på Amsterdam Schiphol – Tusener av kofferter på avveie

En teknisk feil ved bagasjeanlegget på Amsterdam Schiphol-flyplass i Nederland sist helg, har ført til et bagasjekaos uten like.

Flere tusen kofferter er nå på avveie og oppbevares rundt på flyplassen, i påvente av identifisering og at de skal ettersendes de reisende.

Det var lørdag at bagasjeanlegget på flyplassen kollapset. I følge en talsmann for flyplassen ble feilen rettet sent på lørdag, men da var allerede flere tusen kofferter og annen bagasje samlet opp. Nå er flyplassen i gang med å få ettersendt bagasje, men det kommer i tillegg til all normal bagasje som kommer hver dag.

Flyplassen lover å ha fått ettersendt all bagasje i løpet av denne uken melder NTV.

Andre saker

Air Canada dekorerer Airbus-fly i retro-look

Redaksjonen

Air Namibia konkurs – Alle fly satt på bakken

Redaksjonen

Thai Airways: Har besluttet at alle A380, A330 og Boeing 747 er ute av flåten for godt

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer