12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Twitter/ Lily Blue Moon

Bagasjekaos på Amsterdam Schiphol – Tusener av kofferter på avveie

En teknisk feil ved bagasjeanlegget på Amsterdam Schiphol-flyplass i Nederland sist helg, har ført til et bagasjekaos uten like.

Flere tusen kofferter er nå på avveie og oppbevares rundt på flyplassen, i påvente av identifisering og at de skal ettersendes de reisende.

Det var lørdag at bagasjeanlegget på flyplassen kollapset. I følge en talsmann for flyplassen ble feilen rettet sent på lørdag, men da var allerede flere tusen kofferter og annen bagasje samlet opp. Nå er flyplassen i gang med å få ettersendt bagasje, men det kommer i tillegg til all normal bagasje som kommer hver dag.

Flyplassen lover å ha fått ettersendt all bagasje i løpet av denne uken melder NTV.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer