Hangar.no
Foto: Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Flyselskapet AirAsia Japans dager er over. Nyhetsbyrået Bloomberg melder i dag at selskapet har informert myndighetene i Japan at alle flyvninger nå stanses og legge ned selskapet.

Selv sier en talsmann for AirAsia-gruppen som eier 33 prosent av aksjene at nyhetene er spekulasjoner, og at alle selskapets aktiviteter er under evaluering til enhver tid.

AirAsia Japan startet opp igjen sine flyvninger i august i år etter å ha stanset alle aktiviteter gjennom deler av sommeren på grunn av koronaviruset. Flere japanske medier meldte for en ukes tid siden at selskapet ville stanse samtlige flyvninger fra 1. til 24. oktober i år, som følger av lavt belegg og etterspørsel.

En talsmann for AirAsia Japan sier til nettstedet The Edge Markets at en må bare vente å se hva som skjer fremover, og at det er rykter og spekulasjoner som florerer i mediene.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer