12.6 C
Oslo
30/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Britiske myndigheter forbereder seg på en eventuell Thomas Cook-konkurs

Britiske myndigheter har iverksatt en planlegging av et scenario der reisegiganten Thomas Cook går konkurs. I følge britiske medier har Thomas Cook varslet britiske luftfartsmyndigheter at en konkurs i selskapet kan være nær å skje.

United Kingdom Civil Aviation Authority (CAA) har derfor intens møtevirksomhet for å legge opp til hvordan reisende over store deler av verden skal hentes hjem, dersom utfallet blir en konkurs.

Aksjene i Thomas Cook har falt med 84 prosent så langt i år, og nå står og faller det meste på om selskapet greier å samle støtte fra 75 prosent av kreditorene i en redningsplan for selskapet. I følge britiske medier er det nå snakk om å skaffe de siste 450 millioner pund som trengs for å holde Thomas Cook-selskapet flytende.

Andre nyheter

Har fløyet samtlige Airbus A380 til USA for lagring i minst tre år

Hans Olav Nyborg

Bloomberg: Legger ned AirAsia i Japan

Hans Olav Nyborg

FAA-direktør skal fly 737 MAX selv neste uke

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer