-9 C
Oslo
18/01/21
Hangar.no
FOTO: Hans O. Nyborg

Delta Airlines faser ut samtlige Boeing 777 fra flåten

Det amerikanske flyselskapet Delta Airlines planlegger å fase ut samtlige 18 Boeing 777 fra sin flåte. Det skjer i løpet av de neste seks månedene og innen utgangen av 2020 er alle flyene vekk fra flåten.

I følge FOX News og ForexLive skal de 18 flyene erstattes med Airbus A330neo og Airbus A350.

Det er nok et slag i ansiktet for den amerikanske flyprodusenten Boeing som lenge har håpet på en bestilling av den nye 777-X til Delta Airlines.

Delta Air Lines har 18 Boeing 777-200 i flåten som i gjennomsnitt er 15 år gamle. Flyselskapet har vært en trofast Boeing kunde gjennom flere tiår med over 300 Boeing 737, 200 Boeing 757 og 130 Boeing 767 som er kjøpt av produsenten.

Delta har fire Airbus A330neo og to Airbus A350 i bestilling hos Airbus i følge en pressemelding fra selskapet.

Andre nyheter

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Thai Airways har kapital til drift i fire måneder til

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer