3 C
Oslo
21/01/21
Hangar.no

Dronevideo viser British Airways A380 fly parkert på flyplass i Frankrike

Driftsselskapet bak Chateauroux-flyplassen i Frankrike har publisert en video som er tatt opp ved hjelp av drone. Videoen viser de seks Airbus A380 British Airways nå har fløyet til den franske flyplassen for å parkere.

Det er G-XLEA, G-XLEC, G-XLEF, G-XLEI, G-XLEJ, og G-XLEL som står parkert på en taksebane på flyplassen. Dette er seks av de A380 som selskapet har i sin flåte, De neste dagene får disse selskap av ytterligere fem A380 fly som nå står parkert i London.

Seks av flyene skal trolig ikke tilbake i luften i det hele tatt, når koronakrisen en gang er under kontroll og livet vender så smått tilbake.

British Airways har en A380 også som nå står med tungt vedlikehold i Manilla.

SE VIDEO: (KREVER AT DU ER LOGGET INN PÅ FACEBOOK)

T2 change de visage.

La moitié de la flotte A380 de British Airways a investi T2. Et ce n'est pas fini, ils seront bientôt rejoints par 5 autres appareils du même type. Images impressionnantes d'un de nos agents AFIS, Jonathan ZANINGER. (Instagram : jon_wait09)Réalisation: Damien NOËL

Publisert av Aéroport Marcel Dassault – Châteauroux Onsdag 8. april 2020

.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer