Finnsnes Hotell blir en del av Strawberry

Foto: Strawberry

1. Juni skiltes Finnsnes Hotell om til Comfort Hotel Finnsnes, og blir med det en del av Strawberry sin hotellportefølje.

Med beliggenhet i regionssenteret for Midt-Troms, 45 kilometer fra Bardufoss flyplass, har Finnsnes Hotell, som åpnet dørene i 1956 vært et attraktivt reisemål og knutepunkt for industri og turisme i Nord. Nå skal hotellet gjennomgå en oppgradering før det skiltes om til Comfort Hotel 1. Juni.

– Finnsnes Hotel er en perfekt match for oss, og vi gleder oss til å ønske hotellet og ansatte velkommen til Comfort-familien. Turismen i Nord har blomstret de siste årene, flere ønsker å oppleve det fantastiske naturlandskapet landet vårt har å tilby. Vi skal være der våre gjester og medlemmer ønsker å reise – Finnsnes er derfor midt i blinken for oss, sier Vice President for Comfort Hotels, Solveig Mathea Voldheim.

FOTO: May Hilde Møller (Lisens: Bruk i media)

Finnsnes Hotell eies av Saga Hotell AS og Tromsø Travel Hotel AS. Hotellet består av 57 rom, 4 møterom, restaurant, lobbybar og parkeringsmuligheter like ved Amfi kjøpesenter. Hotellrommene ble renovert i 2017 og fellesarealer i 2019 og 2022. Comfort Hotel tar over driften fra 1. Juni gjennom en franchiseavtale, og hotellet blir med det en del av Strawberry sin hotellportefølje.

– Strawberry har vært en god samarbeidspartner for Quality Hotel Saga i Tromsø i mange år og vi ser frem til å få Finnsnes Hotell som et søsterhotell i Strawberry-familien. Både eiere og medarbeidere på Finnsnes gleder seg til re-brandingen av hotellet til Comfort, slik at vi både kan styrke hotellets posisjon i markedet og å fortsette å utvikle hotellet videre sammen med kjeden, sier hotelldirektør for Finnsnes Hotell, Karina Grønnvoll.

Comfort Hotel Finnsnes åpner dørene 1. Juni 2024.

Fakta om Finnsnes Hotell:

  • Bytter navn 1. juni 2024.
  • Eiere: Saga Hotell AS og Tromsø Travel Hotel AS.
  • Franchiseavtale med Comfort Hotel, en del av Strawberry
  • 57 gjesterom
  • 4 møterom, største med kapasitet til 80 personer
  • Restaurant
  • Lobbybar
  • Parkering
  • 45 km fra Bardufoss flyplass, 160 km fra Tromsø flyplass
ANNONSE
Forrige artikkelHenter inn hotell på Færøyene til Nordic Hotels
Neste artikkelNorwegian fullfører oppkjøpet av Widerøe