Christian André Pettersen skal gjennom sitt selskap, Nord Matstudio, lede utviklingen av Wood Hotel Bodøs nye restaurant. Han har lang erfaring som kjøkkensjef og har hentet hjem flere priser, blant annet gullmedalje og Årets kokk i Norge og flere medaljer i Bocuse d’Or.

Nå er det klart at den talentfulle stjernekokken Christian André Pettersen og hans dyktige Nord-kolleger har sluttet seg til Wood-teamet for å utvikle de beste rammene for hotellets kommende restaurantkonsepter. Hotellet, som har en imponerende utsikt og en ambisiøs bærekraftig visjon, vil offisielt åpne dørene den 30. April 2024.

Den høytflyvende restauranten vil ligge i hotellets syvende etasje og vil by på panoramautsikt over havet, Lofotveggen og ikoniske Landegode. General Manager på Wood Hotel Bodø, Kenneth Stensland, er stolt over sin nye restaurantpartner:

– Jeg er naturligvis kjempeglad for dette samarbeidet med Wood Hotel Bodø. Med en imponerende erfaring og lidenskap for faget, er Nord Matstudio den perfekte partner til å lede utviklingen av restauranten. Visjonen vår er å sette Bodø og hotellet på det kulinariske verdenskartet, samtidig som vi bruker lokale råvarer og bærekraftige prinsipper som speiler hotellets merkevare.

Christian Andrè Pettersen etablerte nylig Nord Matstudio i Stavanger sammen med Rasmus Skoglund og Simon Engen, alle med opprinnelse fra Bodø. Skoglund og Engen har, i likhet med Pettersen, lang erfaring med restaurantdrift, konsept og menyutvikling.

– Forutsetningene for å lykkes i å skape et unikt konsept i hjembyen vår er skyhøye når man har god kjennskap til byens identitet, kultur og historie. Dette sammen med en solid nasjonal og internasjonal erfaring som har blitt høstet på veien, er vi sikre på at dette er en match som skal skape positive ringvirkninger også langt utenfor bygrensene, sier Christian André Pettersen.

Selv om detaljer om meny og restaurantnavn for øyeblikket holdes hemmelige, kan gjestene forvente en smakfull opplevelse basert på autentiske nordnorske ingredienser og kulinarisk nyskapning.

ANNONSE
Forrige artikkelEr i gang med vurderingen av Widerøe-oppkjøp
Neste artikkelMallorca bøtelegger turister 36.000 euro for å klatre over balkonger