Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted, styrker laget og ønsker Aina Skogstrand Sanden velkommen som ny hotellsjef.

Aina Skogstrand Sanden har lang arbeidserfaring fra ulike bransjer og en bachelorgrad i hotellledelse med fokus på prosess og selvledelse, samt logistikk.

Aina kommer fra stillingen som karriererådgiver i Falck Karriere, og har tidligere erfaring som økonomisjef og markedssjef, samt ulike styreoppdrag.

«Jeg har en utpreget serviceinnstilling med stort fokus på at alle skal ha det bra, ansatte så vel som gjester. Vertskapsrollen ligger mitt hjerte nært og jeg ser frem til å ta fatt på denne spennende og utfordrende oppgaven. Sammen med hotellpersonalet vil vi styrke posisjonen som byens beste boutiquehotell. Vi skal levere magiske gjesteøyeblikk og en unik service, sier Aina Skogstrand Sanden, hotellsjef Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted Collection.

Bergen Harbour Hotel ligger i hjertet av Bergen i en vakker bygning fra 1913, som rommer 50 fullt utstyrte og pent innredede rom. Hotellets hovedfokus er personlig service, hvor målet er at gjesten skal føle seg hjemme og alltid få tilbud om det lille ekstra.

Hotellet eies av Bergen Harbour Group og er en del av WorldHotels Crafted Collection – en generasjon livsstilshoteller for gjester som elsker kreativitet og som søker opplevelser utenom det vanlige.

Bergen Harbour Hotel og BWH Hotels ser frem til å bli bedre kjent med Aina, og ønsker henne lykke til med nye utfordringer.

Aina Skogstrand Sanden tiltrer 23. juli.

ANNONSE
Forrige artikkelBestillingene av sommerreiser øker til tross for det varme været
Neste artikkelStrawberry med ny strategisk partner