9. Februar åpnet Citybox sitt nyeste tilskudd, Citybox Helsinki dørene. Med selvbetjent innsjekk, skandinavisk design og moderne løsninger gjorde den norske hotellkjeden sitt inntog på det finske hotellmarkedet.

Vi er veldig fornøyde med å åpne vårt første hotell i Helsinki, og håper dette blir ett av mange! Citybox Helsinki er et fantastisk flott hotell, med alt våre gjester kan ønske seg enten i selve bygget eller kort gangavstand unna. Bare i bygget alene blir det bar og flere restauranter, inkludert en food court med seks ulike kjøkken. Vi liker å si at byen er full av barer, og at det derfor er tullete med minibar – men i dette bygget trenger man egentlig ikke å dra ut, sier Eivind Hjulstad, CEO for Citybox.

-Åpningen av Citybox Helsinki er en milepel for oss i arbeidet om å få på plass hotell i alle de nordiske hovedstedene. Etter Citybox Stockholm som åpner nå før sommeren mangler vi bare København, sier Eivind.

Feiringen av åpningen fant sted torsdag 8. februar, med over 200 gjester tilstede. Hotellet har allerede mottatt en gjestetilbakemelding på imponerende 9,2 av 10 på booking.com etter åpningshelgen.

-Tilbakemeldingene har vært over all forventning, og vi hadde høye forventninger. Det er tydelig at det er et behov i det finske hotellmarkedet for et konsept som vårt, som tilbyr rimelig overnatting uten at en går på kompromiss med kvalitet, sier Eivind.

Plassert midt i det populære Hakaniemi-området, tilbyr Citybox Helsinki enkel tilgang til Helsinki sentrum, med t-banestopp bokstavelig talt rett under hotellet. Hotellet har totalt 178 rom, inkludert ulike dobbeltrom, familierom og to junior suiter. I tillegg til de velkjente Citybox-fasilitetene som gjestekjøkken, felles TV-stue og laundromat hvor gjester kan vaske klær, og til møteromsfasiliteter.

-Bygget et perfekt dimensjonert for at vi får effektive gode hotellrom, som samtidig oppleves store. Det unike med dette hotellet er miljødimensjonen som huseier har ønsket å etterfølge, sammen med en stor og fin lobby kombinert med barer, restauranter, metro og butikker. Designet på bygget passer perfekt inn i den historiske delen av Kallio og Hakaniemi, sier Hjulstad.

Hotellavtalen ble signert i 2020 mellom Citybox og YLVA, eid av den finske studentunionen.

-Vi signerte hotellavtalen i 2020 og prosjektet har vart i 4 år. Det har vært en lang byggeperiode, noe fordi hotellet ble signert midt i pandemien, men i all hovedsak fordi det er blitt bygget en metro 20 meter under jorden under hotellet og at det har vært 3 byggetrinn. Ved siden av hotellet ble det på høsten ferdigstilt et bygg med kontorer og bak hotellet blir det ferdigstilt et leilighetsbygg, sier Eivind,

ANNONSE

Legg inn kommentar:

Skriv din kommentar
Ditt navn:

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.