Tar over drift av tre hoteller på Østlandet

To hotell på Kongsberg og ett på Gjøvik skal fremover driftes av Strawberry, som har inngått leieavtaler med PK Gruppen.

Både Quality Hotel Strand på Gjøvik, Quality Hotel Grand på Kongsberg og Clarion Collection Hotel Kongsberg skal fra 1. august i år driftes av Strawberry, forutsatt at driftsovertakelsen godkjennes av Konkurransetilsynet. Hotellene har tidligere vært tilknyttet Strawberry gjennom franchiseavtaler.

– Vi er glade for å kunne overta driften av disse hotellene og sørge for at våre gjester fortsatt kan bo og bruke dem slik som før. Både Kongsberg og Gjøvik er viktige destinasjoner for oss, så da muligheten for å overta driften selv kom, var det et selvsagt valg for oss, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Strawberry.

Påvirker ikke ansatte eller gjester
De tre eiendommene forvaltes av PK Eiendom, og det er tegnet langvarige leiekontrakter for driften av hotellene.

– For oss var det viktigste å finne en god driver og Strawberry har vi et langt og godt forhold til. Fra vår side ble dette den beste løsningen tenkelig, og vi ser frem til hvordan vi sammen kan fortsette å utvikle hotellene til det beste for gjestene, sier Per Mikkelsen, direktør i PK Eiendom.

Alle hotellene beholder eksisterende kjedetilhørighet, administrasjon og ledelse, samt personale. Driftsovertakelsen påvirker heller ingen eksisterende bookinger av rom eller arrangementer ved hotellene.

Om Quality Hotel Strand, Gjøvik:
151 gjesterom
9 konferanserom
Bar og restaurant
Spa-anlegg med innendørsbasseng

Om Quality Hotel Grand, Kongsberg:
180 gjesterom
25 konferanserom
Bar og restaurant
Velværeavdeling med innendørsbasseng

Om Clarion Collection Hotel Kongsberg:
121 gjesterom
Bar og restaurant i toppetasjen
Velværeavdeling

ANNONSE
Forrige artikkelHelleren i Jøssingfjord
Neste artikkelNorwegian med tre nye Italia destinasjoner