12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Wikipedia

Flyselskap setter alle fly på bakken – erklært konkurs av myndighetene

Flyselskapet Peruvian Airlines har stanset alle sine flyvninger og satt flyflåten på bakken. Det skjer etter at myndighetene i Peru har erklært flyselskapet for konkurs.

Peruvian Airlines er landets nest største flyselskap og flyr ut fra Lima som hovedbase.

Problemene har tårnet seg opp de siste dagene da selskapet ikke har kunnet betale for å fylle opp flyene med drivstoff, det resulterte i at myndighetene gikk inn og frøs alle selskapet bankkontoer for å stanse de siste kroene på konto i å forsvinne i dragsuget.

Selskapet har fløyet til 11 destinasjoner i Peru og Bolivia med en flåte bestående av ni Boeing 737 i 300, 400 og 500 versjonen. Ett av flyene er tidligere LN-KKI som Norwegian benyttet i fra 2002 til 2013. I tillegg har selskapet et DC-8 som flyr som fraktfly.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer