8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Hainan-eiere må selge luksus Dreamliner

HNA Group, moderselskapet bak Hainan Airlines,  har lagt ut Dreamliner luksusflyet som ble levert til datterselskapet Deerjet i 2016 for salg. Selskapene som sliter med å betjene gjeld i Kina, velger å legge ned selskapet DeerJet som opererer flyet.

Boeing 787 flyet er designet på innsiden av den franske designeren Jacques Plerrejean, og det tok over to år å bygge interiøret som har plass til 40 personer, melder Reuters.

Flyet har egne lounger, soverom, kjøkken og spisestue. DeerJet er et selskap som har operert en rekke privatefly som kan leies for kortere eller lengre perioder. Prisen kan diskuteres, men HNA Group trenger alt de kan få av penger så trolig blir det ikke snakk om å få store rabatter om du skulle ha interesse.

Bli med på en rundtur i flyet her;

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer