3.6 C
Oslo
08/03/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Styreformannen for selskapet HNA -Group, som eier flyselskapet Hainan Airlines, har fått forbud mot å bestille flyreiser, kjøpe togbilletter eller å reise på ferie. I tillegg for styreformannen ikke gå på nattklubber, leie seg inn på golfklubber, overnatte på dyre hoteller eller bruke av selskapets penger til å kjøpe eiendommer, melder StraitsTimes.

Det er kinesiske myndigheter som har tatt over arbeidet med å få HNA-gruppen reddet fra konkurs. I forbindelse med uteblitt betaling etter flere runder i retten, ble det derfor nå innført et forbud mot at styrets formann kan bruke penger på reiser, ferie og eiendom.

HNA-gruppen har ikke klart å betale en enorm gjeld, og heller ikke utbytte det skylder til sine investorer.

Andre saker

To av verdens største leasingselskap mot fusjon

Redaksjonen

Air Canada dekorerer Airbus-fly i retro-look

Redaksjonen

Air Namibia konkurs – Alle fly satt på bakken

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer