19.6 C
Oslo
19/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

HNA-gruppens styreformann har fått forbud mot å fly, ta tog eller reise på ferie

Styreformannen for selskapet HNA -Group, som eier flyselskapet Hainan Airlines, har fått forbud mot å bestille flyreiser, kjøpe togbilletter eller å reise på ferie. I tillegg for styreformannen ikke gå på nattklubber, leie seg inn på golfklubber, overnatte på dyre hoteller eller bruke av selskapets penger til å kjøpe eiendommer, melder StraitsTimes.

Det er kinesiske myndigheter som har tatt over arbeidet med å få HNA-gruppen reddet fra konkurs. I forbindelse med uteblitt betaling etter flere runder i retten, ble det derfor nå innført et forbud mot at styrets formann kan bruke penger på reiser, ferie og eiendom.

HNA-gruppen har ikke klart å betale en enorm gjeld, og heller ikke utbytte det skylder til sine investorer.

Andre nyheter

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Thai Airways får godkjent redningsplanen

Hans Olav Nyborg

Skal auksjonere bort 30 – 45 år gamle fly – Blant annet flere Boeing 747SP

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer