12.4 C
Oslo
27/09/20
Hangar.no

Kabinansatte i American Airlines ber ledelsen ikke tvinge dem på et 737 MAX-fly

Kabinansatte i det amerikanske flyselskapet American Airlines ber ledelsen om ikke å be dem jobbe ombord i 737 MAX, når flyene kommer tilbake i luften.

I følge nettstedet Business Insider vil en stor andel av de 28.000 kabinansatte gjennom sine fagforeninger nekte å jobbe ombord i 737 MAX-flyene. Flyselskapet har 24 MAX-fly i flåten som for tiden står på bakken. I tillegg er det 76 fly som skal leveres fra produsenten Boeing i løpet av de kommende årene.

Flyselskapet har ikke svart på pressens henvendelser om hvilke tiltak som skal settes i gang for å forsikre de ansatte om at flytypen er trygg å fly med når den kommer tilbake i trafikk.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer