Hangar.no

Kansellerer wet-leaseavtale med irske CityJet

Flyselskapet Brussels Airlines har bestemt seg for å kansellere en wet-leaseavtale med det irske flyselskapet CityJet. CityJet flyr fem CRJ-900 for Brussels Airlines, på tynnere ruter i selskapets nettverk.

Ledelsen i flyselskapet har ingen tro på at etterspørselen vil ta seg oppå før tidligst i løpet av neste år. Derfor mister nå CityJet oppdraget med å fly fra Belgia til Valencia, Sevilla, Bristol, Hannover, Moskva, Santorini, Marrakech og den danske byen Billund.

I følge den belgiske avisen Het Laaste Nieuws sier en talsmann for flyselskapet at oppsigelse av avtalen betyr fem færre fly i flåten i det som står igjen av 2020, dette sammen med en rekke andre tiltak vil bedre situasjonen noe for selskapet.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer