1.3 C
Oslo
22/01/21
Hangar.no
Skjermdump: Twitter

KLM sendte ut melding om hvilket sete som er sikrest ombord – Beklaget og slettet posten

Det nederlandske flyselskapet KLM som tidligere i sommer lanserte en kampanje for å få flere til å droppe å fly, la tirsdag ut en melding på Twitter om hvilke seter på flyet som er sikrest ombord.

I en melding på KLM indias konto på Twitter het det at -seter bakerst i flyene er de sikreste- sammen med opplysninger om det er størst mulighet for å omkomme dersom du sitter midt i et fly. Det er noe sikrere å sitte fremst, men aller sikrest om du skal overleve å sitte bakerst i flyet.

Selv om en lang rekke studier og ulykkesstatistikker er helt med på at dette stemmer, har flyselskapet fått en lang rekke reaksjoner på om dette virkelig er noe de bør skrive i sosiale medier. Flere brukere i sosiale medier spurte selskapet rett ut om dette var et godt salgsargument for å selge flybilletter.

I løpet av onsdagen ble posten slettet melder avisen Metro i Storbritannia. Flyselskapet har nå lagt ut en melding hvor de beklager at posten ble skrevet og delt.

Faksimile Twitter

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer