13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no
Meteo Nord Parisien

Landemerke ved flymuseum i Paris ødelagt av storm

Landemerket ved det franske luftfartsmuseet på Le Bourget ved Paris, tålte ikke en full storm med vindkast opp i 40 meter per sekund denne helgen.

Musée de l’air et de l’espace har i flere tiår hatt tre Fouga CM170 Magister fly montert opp på søyler utenfor inngangspartiet. Denne helgen ble flere av flyene ødelagt da den sterke vinden tok knekken på festene til de tre flyene.

I følge franske medier skal minst to av flyene være helt ødelagt og knust.

Flytypen var et fransk toseters opplæringsfly bygget på 1950-tallet. Flyene ble benyttet av det franske flyvåpen frem til 1970-årene.

Slik har flyene som nå er ødelagt prydet inngangspartiet på museet i flere tiår. Foto: Wikipedia

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer