12.6 C
Oslo
24/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Lanserer medlemsprogram for de som flyr ofte

Det irske flyselskapet Ryanair lanserer nå et eget medlemsprogram som skal komme de som flyr ofte med selskapet til gode. Det er ikke snakk om bonuspoeng, men for 199 pund i året, tilsvarende rundt 2000 kroner, inkluderer det en rekke fordeler.

I medlemskapet får du fritt valg av sete, fast-track og prioritert ombordstigning.

Medlemsprogrammet er overraskende nyhet fra flyselskapet, som satser mye på å ta ekstra avgifter på hver flybestilling, skriver The Telegraph.

Avisen har regnet ut at dersom medlemskapet skal lønne seg må du fly ganske mange ganger med selskapet i løpet av ett år. Det må også være slik at du alltid benytter deg av disse fordelene når du reiser i dag, altså at du bestiller dette på flybilletten, for at det skal lønne seg i det lange løp.

Ryanair følger dermed i konkurrenten easyJets fotspor, som har tilbud samme typen medlemskap til sine passasjerer i ti år nå.

Andre nyheter

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Siste: Lufthansa Airbus A380 er historie

Hans Olav Nyborg

Må sette 115 Boeing 737 på bakken som følger av vektproblem

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer