-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Lufthansa aktiverer 106 destinasjoner med fly fra 1. juni

Det tyske selskapet Lufthansa og datterselskapene til Lufthansa-gruppen, velger å starte opp med flyvninger til 106 destinasjoner fra 1. juni av.

Det skriver flyselskapet i en pressemelding fredag. Dermed blir siste dag med redusert flyprogram i forbindelse med koronaviruset, 31. mai i år.

Fra 1. juni vil selskapet dermed fly til 106 destinasjoner, og vil aktivere tilsvarende mengde med fly som skal brukes i nettverket. Totalt blir rundt 80 av selskapets fly reaktivert.

Det betyr ikke at selskapets flyprogram er tilbake på samme nivå som i 2019, men at selskapet nå starter opp å fly med større frekvens. Både Swiss og de andre selskapene i gruppen vil også starte opp i juni.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer