Hangar.no

Lufthansa etablerer trolig nytt langdistanseselskap i 2020

Lufthansagruppens flyselskap som skal stå for langdistanseflyvninger i lavkostsegmentet har frem til nå blitt utført av selskapet Eurowings. Fra 2020 vil dette endre seg, når Eurowings kun skal fly europeiske ruter, og da velger moderselskapet å flytte langdistanserutene over til et nytt selskap.

I følge nettstedet Aviation24 i Belgia, er det snakk om å etablere et helt nytt selskap som skal fly langdistanserutene som Eurowings til nå har utført.

Eurowings ble utvidet i 2014 til å fly både på Europa, men også ruter til USA og Karibien. Nå fire år senere er det over og ut for langturene til datterselskapet.

Lufthansa skal ikke ha lansert navnet på det nye selskapet enda, man planene skal foreligge for at dette skjer på nyåret i 2020. Nettstedet melder at de fleste langdistanserutene hos Eurowings er flyttet over på Lufthansa og Swiss siden oktober i år.

Det skal også være snakk om å flytte langrutene som i dag er operert fra Düsseldorf og samle de sammen med andre langruter ut fra Frankfurt og Munchen.

Andre nyheter

Alaska Airlines-fly kolliderte med brunbjørn under landing

Hans Olav Nyborg

Koronapandemiene har sørget for at 30 flyselskap har gått konkurs – Flere vil bli rammet

Hans Olav Nyborg

Korean Air vil kjøpe Asiana Airlines

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer