Lufthansa etablerer trolig nytt langdistanseselskap i 2020

Lufthansagruppens flyselskap som skal stå for langdistanseflyvninger i lavkostsegmentet har frem til nå blitt utført av selskapet Eurowings. Fra 2020 vil dette endre seg, når Eurowings kun skal fly europeiske ruter, og da velger moderselskapet å flytte langdistanserutene over til et nytt selskap.

I følge nettstedet Aviation24 i Belgia, er det snakk om å etablere et helt nytt selskap som skal fly langdistanserutene som Eurowings til nå har utført.

Eurowings ble utvidet i 2014 til å fly både på Europa, men også ruter til USA og Karibien. Nå fire år senere er det over og ut for langturene til datterselskapet.

Lufthansa skal ikke ha lansert navnet på det nye selskapet enda, man planene skal foreligge for at dette skjer på nyåret i 2020. Nettstedet melder at de fleste langdistanserutene hos Eurowings er flyttet over på Lufthansa og Swiss siden oktober i år.

Det skal også være snakk om å flytte langrutene som i dag er operert fra Düsseldorf og samle de sammen med andre langruter ut fra Frankfurt og Munchen.

ANNONSE
Forrige artikkelNå er denne flytypen godkjent for 480 seter! – Må bruke doble nødsklier
Neste artikkelNorwegian tildelt flytider på London Heathrow