6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Må betale for flydrivstoffet på daglig basis – Oljeselskap truer med å kutte all leveranse

Det indiske flyselskapet Air India må nå forhåndsbetale flydrivstoff på daglig basis, det skjer etter at oljeselskapet Indian Oil Corporation har fått nok av ubetalte regninger hos flyselskapet.

Fra 22. august sluttet oljeselskapet sammen med to andre selskap i India å levere flydrivstoff til Air India. Etter noen dager ble leveransen gjenopptatt, men nå må det betales inn på forhånd hver dag, i forhold til mengden selskapet skal ha til sine fly.

I utgangspunktet hadde Air India en avtale med oljeselskapene om 90 dagers kreditt på drivstoff, men dette ble til stadig strukket ut til over 250 dager før regningene ble betalt.

I følge avisen EconomicTimes of India har flyselskapet store utfordringer med å betale sine daglige utgifter.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer