Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

Må selge unna flere fly – Risikerer konkurs

Flyselskapet Air Mauritius er ikke kommet noe nærmere en økonomisk redningsplan, siden selskapet i mai måned annonserte at det nå sliter hardt for å overleve.

Nå velger selskapet å legge ut fem av sine 13 fly i flåten for salg. Tirsdag ble det lagt ut annonse for salg av to Airbus A340-300 som er over 20 år gamle, to Airbus A319 som nærmer seg 20 år i alder, og et 11 år gammelt Airbus A330-200.

Selskapet har et håp om at interessenter legger inn bud på kjøp av flyene innen utgangen av August.

Selskapet velger å dermed sitte igjen med åtte fly, tre av disse er Airbus A330, mens to er Airbus A350 som er utleid til det konkursrammede selskapet South African Airways.

Andre nyheter

Kommer ikke til å fly A380 de neste to årene

Hans Olav Nyborg

Setter inn 737 MAX på ruter fra 29. desember i år

Hans Olav Nyborg

Ikonisk Manhattan-hotell eid av PIA er konkurs

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer