Mente det var for varmt i kabinen – Åpnet nødutgangen og gikk ut på vingen

Instagram

Etter at et fly fra selskapet Ukraine International Airlines hadde landet på flyplassen i Kiev forrige uke, valgte an av passasjerene å forlate flyet på en noe utradisjonell måte.

Flyet ankom fra Antalya i Tyrkia, og landet som normalt, etter at det hadde stanset opp ved terminalen, begynte alle passasjerene å forlate flyet på normal måte. men en kvinne som hadde med seg to små barn, valgte å gå motsatt vei fra fremst i flyet, til nødutgangene på midten over vingene.

Etter å ha kommet seg frem til en seterad med en nødutgang, valgte hun å åpne den ene døren, og klatret ut på den ene vingen av flyet. Passasjerene som var i ferd med å forlate flyet kunne følge med på kvinnens utradisjonelle ferd, fra terminalen.

Tilbake sto hennes to barn noe forskrekket over sin mors oppførsel. Politi ble tilkalt av flyets piloter, for å ta seg av kvinnen som har forklart at hun syntes det var så varmt ombord, at hun bare måtte ha luft.

Hun ble sterkt oppfordret av politiet til å komme inn igjen av flyet, hvor det vanket håndjern og en arrestasjon. Kvinne skal i følge lokale medier hverken ha vært påvirket av alkohol eller av rusmidler. Det hører også med til historien at det senere er dukket opp opplysninger om at hennes ektemann også var med på flyturen, men at han skal ha holdt seg langt unna sin kones oppførsel.

Kvinnen har nå fått flyforbud med flyselskapet. Flyet kvinnen åpnet nødutgangen på er av typen Boeing 737-800.

https://youtu.be/7ltOXnFSPxA

ANNONSE
Forrige artikkelKjøper Airbus A330 som skal opereres av WizzAir
Neste artikkelAnsatte gjør seg klar til kamp mot nedleggelse av en av to Dreamliner-fabrikker