12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Foto: Wikipedia

Mot slutten for Airbus A340 hos Qatar Airways

Qatar Airways har annonsert at flyselskapet nå setter sine Airbus A340 på bakken for godt. Dermed går det mot slutten for de fire Airbus A340-600 som Qatar Airways benytter i dag.

Flyene ble levert nye fra Airbus i 2006 og 2007. 31. mars i år har det siste av de fire flyene fløyet under fargene til Qatar Airways. Den 1. mai skal selskapet ha en siste flytur for å feire at flytypen nå er historie i selskapet.

Turen går med gjester fra Bangkok i Thailand til Doha. Hva som skjer med de fire flyene etter at de settes på bakken er ikke klart enda.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer