13 C
Oslo
29/09/20
Hangar.no

Norwegian seiler i medvind på Torp

Norwegian har så langt hatt stor suksess med sitt rutetilbud fra Sandefjord Torp, så langt selger rutene fra Vestfold bedre enn de samme fra Gardermoen.

I følge TravelNews er Norwegian svært så fornøyde med utviklingen på rutene så langt;

– Salget fra Torp til disse destinasjonene går så langt bedre enn tilsvarende ruter fra Gardermoen, hvor salget har holdt seg ganske så stabilt. På bakgrunn av responsen er dette åpenbart ruter markedet har ventet på, sier Sandaker-Nielsen til Tønsberg Blad.

Det er i helgene salget går best på rutene, og det er Antalya i Tyrkia som selges best.

Nå håper flyselskapet at også forretningsreisende kommer når det nærmer seg de første flyvningen i mars måned. 16. november i fjor lanserte selskapet åtte nye ruter fra Torp.

Foto: Hangar.no

Andre nyheter

Få med deg det som skjer – følg oss på Instagram: @hangardottno

Steffen Sundt

Air Leap ønsker å etablere seg på Notodden

Steffen Sundt

Air Baltic skal fly til Bergen og Trondheim

Steffen Sundt

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer