-8.3 C
Oslo
26/01/21
Hangar.no
FOTO: HANS O. NYBORG

Nytt flyselskap må ha beskyttelse mot kreditorer

Flyselskapet Air Mauritius har bedt om å bli satt under administrasjon, og å få beskyttelse mot sine kreditorer. Selskapet har dermed valgt frivillig å plasserer seg inn under administrasjon.

Air Mauritius vil ikke klare å oppfylle sine økonomiske forpliktelser i nær fremtid heter det i en pressemelding fra selskapet. Selskapet har siden januar i år hatt en egen administrativ gruppe som har arbeidet med å se nærmere på økonomien.

Nå er det klart at det under koronakrisen ikke er penger igjen til å betale lønninger, leie av fly og daglige kostnader.

Andre nyheter

Kvinne døde etter å ha satt en kjøttbit i halsen ombord på fly fra Australia

Redaksjonen

Gransker ledelse i PIA etter at fly ble konfiskert i Malaysia

Redaksjonen

Fikk beslaglagt Boeing 777 før avgang fra Malaysia

Redaksjonen

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer