12.9 C
Oslo
25/09/20
Hangar.no
Foto. airBaltic

Ser stor økning i betalingsvillighet for tyngre håndbagasje

Flyselskapet airBaltic ser en stadig større økning i betalingsvillighet for å få med seg tyngre håndbagasje inn i flyet. I tråd med økningen på verdensbasis hvor passasjerene tar med seg mer og mer av bagasjen inn i kabinen, har flyselskapet airBaltic gitt de reisen mulighet å enkelt oppgradere under bestilling av flyturen, til flere kilo med håndbagasje.

Det var i mars måned at flyselskapet innførte en mulighet for å kunne betale ekstra for håndbagasje, slik at antallet kilo på denne steg fra det tillatt åtte kilo til 12 kilo.

Selskapet melder i en pressemelding at økningen siden mars er på hele 10 prosent økning per uke i antall passasjerer som velger å betale for å få med mer håndbagasje ombord. Alle som fly på økonomiklasse hos flyselskapet kan ta med seg inntil åtte kilo håndbagasje, men for dagens reisende ser dette i følge airBaltic ut som at det ikke er nok.

Reiseende kan enkelt betale for mer håndbagasje inntil en time før avgang skriver selskapet.

Andre nyheter

For å få flere reisende må flyselskapene investere i pleksiglass – Ingen vei utenom

Hans Olav Nyborg

Flyselskap ber leasingselskap om å få betale leie av fly kun per brukte flytime

Hans Olav Nyborg

Kjøper 24 Boeing 757-200

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer