6.5 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Tapte stort på Cimber-konkurs

Alle de ansatte i Cimber Sterling ble fra morgenen i dag sendt hjem som permitterte, og det skal gjelde for de neste 14-dagene melder dansk TV2.

I følge leder av kabinforeningen i Cimber, CCU, Thomas Grønkvist Plougheld skal det forhandles med potensielle kjøpere av selskapet, for om mulig å drifte Cimber videre.

De ansatte sier gjennom CCU at de er klare for å trå til hvis nye eiere ønsker å starte opp igjen og fortsette driften.

Tapte 109 millioner

Den danske millionæren Karsten Ree taper rundt 109 millioner danske kroner på konkursen i Cimber Sterling. Siden 2009 har Ree spyttet inn over 100 millioner kroner som han nå må se langt etter.

 

 

Andre nyheter

Aalborg Lufthavn sier opp fire av ti ansatte

Steffen Sundt

DAT får eget «retro-fly»

Steffen Sundt

Rekordmåned for Kastrup

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer