8.4 C
Oslo
26/09/20
Hangar.no

Ny kapital til Cimber

Cimber Sterlig fikk ok en gang fornyet tillit av sin eier og aksjonærer da det i kveld ble gitt grønt lys til å utvide aksjekapitalen med 300 millioner danske kroner.

Det var under generalforsamling i selskapet at flertallet gikk for å øke aksjekapitalen.

I følge selskapets styreformann har Cimber store økonomiske problemer;

-Men det seneste regnskapet viser en forbedring, selv om vi venter et underskudd på mellom 160 og 200 millioner kroner. Selskapet er allikevel på rett kurs, sa Gregory Gurtovoy til forsamlingen i kveld.

Formannen mente resultatet for 3. kvartal på mange måter hadde levd opp til forventningene. Resultatforbedringen var tydelig, men fortsatt er det langt igjen til målet hvor selskapet får overskudd.

For framtiden blir det trolig færre ruter og færre seter som tilbud hos Cimber Sterling.

Revisor på plass

Selskapet kunne også i kveld vedta og få på plass nytt revisjonsfirma, KPNG trakk seg fra oppgaven i våres, dermed tar PriceWaterhouseCoopers over.

Andre nyheter

Aalborg Lufthavn sier opp fire av ti ansatte

Steffen Sundt

DAT får eget «retro-fly»

Steffen Sundt

Rekordmåned for Kastrup

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer