Hangar.no
Foto: Hans O. Nyborg

Thai Airways utsetter internasjonale ruter til september

Flyselskapet Thai Airways kommer ikke til å gjenåpne sine internasjonale flyruter før tidligst i september måned. Da har selskapet hatt stans i sine langflyvninger siden mars måned.

Koronapademien har den største skylden for at selskapet nå holder tilbake rutene, men samtidig var den økonomiske situasjonen like før utbruddet av viruset, svært kritisk for Thai Airways. Myndighetene som eier en stor del av selskapet har vært fast bestemt på å holde det på vingene uansett kostnad, men de siste månedene før koronaviruset startet å herje, så det så mørkt ut at det ble diskutert om det nå var full stopp.

I følge Simple Flying ble det satt inn ny ledelse og en egen redningsgruppe som skal forsøke å snu hver en stein, og så få selskapet opp igjen økonomisk. Men så kom koronaviruset og ødela det meste for dette arbeidet.

Nå gjelder det for myndighetene å utsette oppstarten så lenge som mulig, for å spare penger, reorganisere flyflåten og komme til enighet med de ansatte rundt reduksjon av lønninger heter det.

Ruten mellom Bangkok og Oslo er ikke så langt satt opp igjen i selskapets ruteplan frem til oktober i år.

Andre nyheter

Skal bruke Airbus A380 på tre timers flytur

Hans Olav Nyborg

Søndag forsvinner den siste Boeing 747 ut av flåten til KLM

Hans Olav Nyborg

Legger ned flyselskap – 6000 mister jobben

Hans Olav Nyborg

Våre nettsider benytter cookies (informasjonskapsler) for å forbedre opplevelsen din av nettsidene ved at vi lærer mer om måten du bruker innholdet vårt på. Det kan f.eks. skje ved at en cookie «husker» innstillingene til neste gang, som visningsspråk på siden, og at sidene lastes raskere. Dette er standard internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. Ved å bruke nettsidene våre, samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig gjennom dette. OK Les mer